Je bekijkt nu Bekakte hoffunctionaris

Bekakte hoffunctionaris

Nel Bosma speelt in De Wijze Kater > mevrouw van Zalen, hofmaarschalk.

In 2002 werd ik door een vriendin meegesleept naar het Openluchtspel. De Speelgroep speelde Reinaert de Vos. Ik vond het fantastisch en ben ook mee gaan doen. Het eerste stuk waarin ik meedeed was Midzomernachtdroom. En toen was ik verslaafd. Zo met een hele club mensen werken aan een stuk en dat samen vormgeven is geweldig om te doen en ik hoop er nog heel wat jaren plezier van te hebben.

De rol die ik nu speel, een bekakte hoffunctionaris, samen met twee andere, iets minder bekakte hoffunctionarissen, is erg leuk om te doen. We lachen heel wat af. We hebben een heerlijke regisseur die steeds nieuwe, vaak hilarische ideeën heeft. Het is kortom een erg creatieve groep mensen waar ik heel graag mee samenwerk.