Kaarten voor onze voorstellingen kunt U eenvoudig bestellen via onze website. Daarbij kunt u de kaarten direct afrekenen middels uw eigen internetbankieren (iDEAL). Een kaart geeft recht op bezoek aan de voorstelling op die betreffende dag en tijd. Kaarten kosten € 12,50 (€ 7,50) voor kinderen t/m 15 jaar).

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn de voorstelling bij te wonen, dan kunt u uw gekochte kaarten eventueel omruilen voor een andere dag.
Kaarten die niet geruild kunnen worden nemen wij helaas niet terug.

Toegangskaarten thuis printen of op uw mobiel bewaren

Na betaling ontvangt u van ons per omgaande een bevestiging per email. Bij deze email is als bijlage de factuur toegevoegd en dit is tevens uw toegangsbewijs. Print deze factuur uit en neem die mee naar de voorstelling. U kunt deze ook op uw mobiele telefoon bewaren en aan de kassa tonen.

Geen email ontvangen?

De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd en zou dus snel na het afronden van uw bestelling binnen moeten komen. Als deze email uitblijft, dan kan het zijn dat deze in de map ‘ongewenste mail’ van uw mailprogramma is beland. O.a. bij Hotmail wil dit nog wel eens voorkomen. Ook kan het gebeuren dat er ongemerkt een fout in uw emailadres is geslopen. Met het onderstaande contactformulier kunt u ons laten weten, dat u niets ontvangen heeft. Wij zoeken het dan zo snel mogelijk uit en zorgen dat u alsnog uw kaarten krijgt, of leggen deze klaar bij de kassa om af te halen.

Afhalen kaarten

Als u niet in de gelegenheid bent om de factuur te printen, dan is het ook mogelijk om de kaarten voor de voorstelling af te halen aan de kassa. U moet de kaarten eerst wel via de website besteld en betaald hebben. Als opmerking zet u bij uw bestelling ‘afhalen’. Bij het afhalen vermeld u dan uw naam en het reserveringsnummer.

Kassa

Op de dagen van de voorstellingen is de kassa bij het podium vanaf 13:30 uur geopend voor de middagvoorstelling en vanaf 18.30 uur voor de avondvoorstelling.